FEDERACIÓ DE LLETRES FALLERES

Lletres Falleres va nàixer en l’exercici 2011-2012 per potenciar els continguts culturals dels llibrets de falla i per reconéixer l’esforç que fan tant les comissions com els autors i col·laboradors per a mantindre uns nivells de qualitat i obrir nous horitzons creatius i de continguts en eixes publicacions, tan arrelades en la història de la nostra festa.

Els premis abasten totes les modalitats literàries que habitualment apareixen en els llibrets i que, en les primeres dècades del segle XXI, han convertit estes publicacions en un atractiu contenidor cultural mes enllà de l’estricta explicació i relació del que conté la falla, filosofia amb la que van nàixer a mitjan segle XIX.

adef
falla la malva
ac falla el mocador
amics d'ortifus
malalt de falles
junta local de xativa

CONVIDATS

COMFET

ELS PREMIS

ACTUALITAT

Finalistes 2017

24 de febrer de 2017
Aquests són els finalistes dels diferents premis de les Lletres Falleres. Us esperem a tots en la Festa de les Lletres Falleres on coneixerem als guanyadors.   Finalistes Premi Mocador "ESTÈTICA, TEMÀTICA I CRÍTICA ALS CADAFALS FALLERS DE…

Lletres a Torrent

13 de desembre de 2016
El dimarts 13 a Torrent, presentem els premis de lletres falleres, amb les novetats d'enguany i més novetats a les 19:30h al Nou Mercat de Torrent.

Junta Local de Dénia acull a les Lletres Falleres

13 de desembre de 2015
Dins de les III jornades culturals de la Junta Local de Dénia presentàrem els nostres premis de les lletres falleres, junt l'ADEF, la qual va presentar també les seues iniciatives culturals. #3JornadesCulturals L'acollida de les falles de Dénia…

PARTICIPA!

Participeu en els Premis de la Federació de Lletres Falleres. I no oblideu posar en el vostre llibret: Este llibret participa en els Premis de les Lletres Falleres.